6 nap / 5 éjszaka 151 100 Ft/fő ártól félpanziós ellátással

Körutazás és nyaralás: Colombo, Pinnawela, Dambulla, Sigiriya, Habarana, Polonnaruwa, Minneriya, Matale, Kandy, Peradeniya, Nanu Oya, Nuwara Eliya Bentota útvonalonUtazás: EGÉSZ ÉVBEN
Időtartam: 8 nap / 5 éjszaka Srí Lankán és 2 éjszaka a repülőn
Szállás: 3 éjszaka Sigiriyaban, 1 éjszaka Kandyben, 1 éjszaka Nuwara Eliyaban a választott kategóriájú szállodákban, 1-1 éjszaka repülőn
Elhelyezés: 2 ágyas szobákban
Ellátás: félpanzió (első nap vacsorától utolsó nap reggeliig)
Idegenvezetés: angolul beszélő sofőr-idegenvezető
Minimum létszám: nincs
Hosszabbítási lehetőség: van (óceánparton vagy Maldív-szigeteken)

Program:

1. nap: Colombo-Pinnawela-Sigiriya
Találkozás a helyi idegenvezetővel a Bandaranaike repülőtéren, transzfer Sigiriyaba a szállodába. Útközben Pinnawelaban az Elefántok Árvaházának meglátogatása. Délután érkezés Sigiriyaba. Szállás és vacsora Sigiriyaban a választott kategóriájú szállodában.

2. nap: Sigiriya-Habarana-Sigiriya
Reggeli a szállodában, majd a híres Sigiriya-i Szikla Erőd megmászása, a Tükörfal és a Felhő lányok megtekintése. Majd délután elutazás Habaranaba, ahol utasaink egy izgalmas utazáson vesznek részt elefántháton a Habarana Dzsungelben. Szállás és vacsora Sigiriyaban a választott kategóriájú szállodában.

3. nap: Sigiriya-Polonnaruwa-Minneriya-Sigiriya
Reggeli után utazás a Világörökség részeként számontartott Polonnaruwaba, Srí Lanka ősi fővárosába. Polonnaruwaban a történelmi emlékeken kívül számos szakrális hely is található, mint például Síva Temploma, a Lankatilaka-templom, a Vatadaga kör alakú ereklyeház (sztúpa), a Galpotha (Kő Könyv) a 8 méter hosszú és 4,3 méter széles gránit kőtömb és a régi Szent Fog Templom romjai.  Visszatérés a szállodába, majd késő délután elutazás Minneriyaba. Jeep szafari a Minneriya Nemzeti Parkban. Szállás és vacsora Sigiriyaban a választott kategóriájú szállodában.
 
4. nap: Sigiriya-Matale-Dambulla-Kandy
Reggeli után elutazás Kandybe, útközben Dambullában a Sziklatemplom megtekintése, majd egy fűszerkert megnézése Mataleban. Érkezés Kandy-be, szállás elfoglalása. Délután városnézés Kandyben, melynek során látogatás a buddhista világ legszentebb helyéhez, a Szent Fog Templomhoz (Dalada Maligawa). Séta a bazárban, majd egy iparművészeti központ, egy drágakő múzeum, egy kőfaragó műhely és egy batiküzem meglátogatása. Este részvétel a helyi folklórprogramon. Szállás és vacsora Kandyben a választott kategóriájú szállodában.

5. nap: Kandy-Peradeniya-Nanu Oya-Nuwara Eliya
Reggeli után Drágakő múzeum meglátogatása, mald a Királyi Botanikus kert megtekintése Peradeniyaban. Kb. 12:30 órakor utazás vonattal Peradeniyából Nanu Oya városig. Érkezés kb. 16.00 órakor. Útközben megcsodálhatjuk Srí Lanka gyönyörű hegyvidékeit, tájait, vízeséseit és teaültetvényeit. Érkezés után tanszfer Nuwara Eliyába. Szállás és vacsora Nuwara Eliyaban a választott kategóriájú szállodában.

6. nap: Nuwara Eliya- Bentota Óceánpart
Reggeli után szabad program Nuwara Eliyaban, majd elutazás egy tea farmra, ahol lehetőség nyílik teakóstolásra, illetve vásárlásra. Délután transzfer az óceánpartra, hosszabbítási lehetőség, vagy transzfer a
menetrend függvényében a repülőtérre.

 

Árak:

2017. november 1. - 2018. április 30. között

3 * - os szállodában: 159 900 Ft/fő 
4 * - os szállodában: 219 900 Ft/fő 

2018. május 01. - október 31. között

3 * - os szállodában:   151 100 Ft/fő 
4 * - os szállodában:   178 900 Ft/fő

Egyágyas felár:

3*-os szállodában: 52 500 Ft/fő
4*-os szállodában: 57 800 Ft/fő

Háromágyas elhelyezésre is van lehetőség. Árak iránt érdeklődjön kollégáinknál.

Gyerek 2 éves korig ingyenes a túra alatt, 2-12 éves kor között szülőkkel egy szobában, pótágyon: 30% kedvezmény a részvételi díjból.

Felárak:

 • Főszezoni felár 2018. július 01. - augusztus 31. között :

3*-os szállodában: 12 500 Ft/fő
4*-os szállodában: 17 900 Ft/fő

 • Perahera felár 2018. július 18 - 28. között:

3*-os szállodában: 17 400 Ft/fő
4*-os szállodában: 19 400 Ft/fő

 

A program igény szerint hosszabbítható, alakítható, egyénre szabható és akár óceánparti vagy Maldív-szigeteki üdüléssel is kombinálható.

Az ár tartalmazza:

 • fogadás a repülőtéren érkezéskor
 • szállás a választott szálláskategóriában
 • félpanziós ellátás (első nap vacsorától utolsó nap reggeliig)
 • transzferek légkondicionált autókban
 • angolul beszélő sofőr-idegenvezető
 • helyi adók

Az ár nem tartalmazza:

 • repülőjegy és repülőtéri illeték
 • ebéd
 • italok
 • személyes kiadások
 • borravaló
 • programban nem szereplő extra szolgáltatások
 • fényképezésre és videózásra szóló engedély
 • belépők: Sigiriya, Dambulla, Szent Fog Templom, Királyi Botanikus Kert, Pinnawala - Elefántok Árvaháza, kulturális táncműsor Kandyben, Polonnaruwa, Minneriya Nemzeti Park, Habarana (kb. 158 USD/fő)
 • óceán parti üdülés (esetleges hosszabbítás)
 • hosszabbítás esetén utolsó napon transzfer Bentotából Colombo repülőterérre (24 200 Ft/foglalás 2 főig)
 • baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosítás
 • vízumdíj (35 USD / fő) 3 500 Ft/fő ügyintézési díj

 

Óceánparti üdülés esetén amennyiben a nyaralásra nem Bentotában kerülne sor, úgy külön transzferdíjat kell fizetni az adott település és Bentota közötti szakaszra az oda-vissza útra. Transzferárak iránt érdeklődjön kollégáinknál.

 

A program igény szerint hosszabbítható, alakítható, egyénre szabható és akár Maldív-szigeteki üdüléssel is kombinálható.

Infóvonal

Hívjon minket bizalommal:

+36 1 266 9911

lupustravel@lupustravel.hu