Az Észak-Male Atoll egyik gyöngyszemén található 4*-os Adaaran Select Hudhuranfushi szálloda all inclusive ellátást, SPA szolgáltatásokat kínál vendégei részére.

A sziget a fővárostól mintegy 20 km-re található és az Észak-Male Atoll egyik gyöngyszeme. A sziget nevének jelentése magyarul „Fehér arany". A szálloda kínálata széleskörű és az Adaaran láncnak megfelelően jó minőségű szolgáltatásokkal várja a szigetre érkező vendégeket.

Beach Villa: közvetlenül a finom homokos part mellett található, csodálatos trópusi környezetben. Egyszerre tradicionális és modern, egyszerű és elegáns. A villa minden igényt kielégítően felszerelt, saját fürdő, ventilátor, minibár, terasz, telefon, televízió alapfelszerelésnek számít.

Szolgáltatások: medence, gyerekmedence, pool-bár, fitness lehetőség, SPA részleg a kényeztetés minden lehetséges formájával, kirándulási-, búvárkodási lehetőségek

Transzfer : motorcsónakos transzfer

Gyermek kedvezmények:

  • 2-12 éves korig, 3. és 4. főként a szülőkkel egy szobában, 1 pótágy
  • 2 év alatti gyermekek részére a szálloda 8,- USD / fő / éj szállásdíjat számol fel a helyszínen

 

Körutazás Srí Lankán: Amennyiben Srí Lanka legérdekesebb látnivalóit szeretnék megnézni, érdemes a tengarparti nyaralás előtt vagy után egy körutazáson részt venni. Az igazán fontos látnivalók (Sigiriya, Polonnaruwa, Anuradhapura, Dambulla) a szigetekről 1 napos kirándulásokkal nem érhetőek el. A körutazás megszervezésében örömmel segítünk.

 

Áraink iránt érdeklődjön kollégáinknál elérhetőségeink egyikén.

 

Infóvonal

Hívjon minket bizalommal:

+36 1 266 9911

lupustravel@lupustravel.hu