Maldív-szigetekre beutazó magyar állampolgároknak vízummal kell rendelkezniük.
Az útlevélnek a belépéstől számított 2 hónapig kell érvényesnek lennie.

A belépéskor igényelhető a legfeljebb 30 napos tartózkodásra szóló turista vízum, feltéve, hogy a kérelmező rendelkezik a tovább-, vagy visszaútra szóló repülőjeggyel, szállodai szobafoglalással, valamint napi 150 USD-nyi anyagi fedezettel a megélhetése költségeinek fedezésére.

A max. 30 napos tartózkodásra szóló vízum paramétereinek meghatározása (a vízumban foglalt tartózkodási idő engedélyezése)
a beléptetést engedélyező bevándorlásügyi hatóság képviselőjének diszkrecionális jogköre, vagyis a 30 napos tartózkodás csak lehetőség.
A helyben kiállított vízum érvényességi ideje legfeljebb 30 nap, ami a Maldív-szigeteken való tartózkodás során meghosszabbítható.

forrás: Magyar Külügyminisztérium, Konzuli szolgálat, 2016 július 13

Infóvonal

Hívjon minket bizalommal:

+36 1 266 9911

lupustravel@lupustravel.hu