Hogyan lehet Srí Lankán BIZTOSÁGOSAN autót bérelni? SOFŐRREL
 
 
Több éve Srí Lankán élő európaiak is elsősorban sofőrrel járnak és bár van helyismeretük, mégis jobban bíznak a közlekedés ezen formájában.
Mivel Sri Lankán viszonylag olcsó a munkaerő, nyugodtan bérelhetünk autót sofőrrel. 

Kérjük ne felejtse, hogy amennyiben saját maguk oldják meg a szállás foglalást és csak autót foglalnak előre sofőrrel, a sofőr szállásáról önöknek kell gondoskodniuk, vagy ezt plusz költésgként ki kell fizetni.
Amenniyben irodánknál foglalják az autó és a sofőr mellett a szállásukat is, a gépkocsivezető szállásával önöknek nincs további költsége, feladata.

Ugyanakkor továbbra is azt javasoljuk, válassza az előre leszervezett programot, nehogy meglepetés érje, akár saját akár gépkocsivezetője szállásával.

Amennyiben önt az utazás ezen formája érdekli, kérjük forduljanak kollégáinkhoz, készséggel segítünk.

Fontos:
Saját biztonsága érdekében javasoljuk, hogy csak hivatalosan működő vállalkozástól foglaljon bérautót, szállást, programot. Sajnos - mint más országokban is - itt is lehet találni nem hivatalos programszolgáltatókat, akik nem biztos, hogy valóban szolgáltatni fognak illetve, hogy megfelelő minőségben teljesítik az ígért szolgáltatást. Interneten foglalt szolgáltatásért óvatosan és körültekintően fizessünk hitelkártyával vagy előre átutalással. Győzödjünk meg róla, hogy valóban létező cégnek fizetünk.

Infóvonal

Hívjon minket bizalommal:

+36 1 266 9911

lupustravel@lupustravel.hu