A lélek és a test egyensúlyának megtalálása az ősi természetgyógyászati módszer segítségével.  

Az ayurveda Indiában és Srí Lankán kialakult, több mint 3000 éves gyógyászati, relaxációs, megtisztuló eljárás, melynek során megpróbálják masszázzsal, diétával, gyógykezelésekkel helyreállítani a test és a lélek egyensúlyát. Elméleti alapja, hogy az egészséget a föld, a víz, a levegő, a fény és az éter (5 alapelem) egymáshoz viszonyított aránya határozza meg. Ezeket 3 energia (dosha) irányítja és ezek egyensúlya jelenti az egészséget. Ha ez az egyensúly megbomlik, akkor kialakul a betegség. A kezelések célja a megfelelő arányok létrehozása, a harmónia helyreállítása.  

A teljes gyógyulás gyakran igen hosszú idő, akár több hónap is lehet. A turisták ezen oknál fogva a szállodák szolgáltatásai között megtalálható ayurveda módszerein alapuló relaxációs, tisztító kezeléseket, kúrákat próbálják ki pihenésük alatt.

Azok számára, akik teljesebb körű ayurveda gyógykezelést szeretnének igénybe venni minimum 1 hetes tartózkodást javaslunk, de ideálisabb, ha 2-3 hetet szánnak a kezelésekre. Ilyen programok esetén a kezelések mellett az étkezést is az ayurveda szempontjai szerint állítják össze.

Ayurveda terápiás kezelésekre specializálódott szállodáink:

Infóvonal

Hívjon minket bizalommal:

+36 1 266 9911

lupustravel@lupustravel.hu