A Heritance Ayurveda Maha Gedara a nyugalom és a kikapcsolódás szigete. A holisztikus kezelések, melyek a lélek, a szellem és a test harmóniájának kialakítását célozzák, elfelejtetik a felgyorsult, impulzusokkal teli mindennapokat. 

Mozgalmas, stresszes, kihívásokkal teli világban élünk. Ahhoz, hogy testünk, szellemünk, lelkünk regenerálódni tudjon, meg kell állni és szünetet kell tartani. A Heritance Ayurveda Maha Gedara a nyugalom szigete, ahol a mindennapi élet gondjai messze szállnak. A holisztikus kezelések a fizikai és a mentális harmónia kialakítását célozzák, elfelejtetve a felgyorsult, impulzusokkal teli mindennapokat. Ez az a hely, ahol lehetőség van meditálni, ellazulni, felfedezni a körülöttünk lévő világot, a természet nyugalmát.

Heritance Ayurveda Maha Gedara a festői Beruwelában, egy 7 hektáros buja trópusi kertben található, kilátással a csillogóan kék Indiai-óceánra. Az épületet, ami a modern és a tradicionális építészet harmonikus keveréke, Srí Lanka híres építésze Geoffrey Bawa tervezte. Az aranyhomokos tengerpart kiválóan alkalmas hosszú sétákra, pihenésre, fürdésre, relaxálásra.

Belépve a Heritance Ayurveda Maha Gedara területére érezhetővé válik a nyugalom, mely egyből átjárja a testet és a lelket. 

Szobák: limitált számú szobák állnak a vendégek rendelkezésére, ezzel is biztosítva a pihenést és a nyugalmat. A természetesen elegáns stílusú egy- vagy kétágyas standard szobák mindegyike erkélyes és az óceánra néz, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, digitális széffel, telefonnal, hajszárítóval, fürdőköpennyel, ayurvédikus piperecikkekkel, zuhanyfülkével felszerelt. Érkezéskor minden vendéget gyümölcskosár és egy palack Hethersett hegyi forrásvíz várja.

Szolgáltatások: a lobbyban ingyenes WiFi, internet csatlakozási lehetőség a könyvtárban, gyógykezelések, ayurveda szempontjai szerint összeállított ételek a helyi farmerek által termesztett alapanyagokból, kézműves központ, úszómedence, Tv szoba, tornaterem, üzletek.

Gyógyászati központ: 24 szoba, melyek mindegyikében zuhanyfülke és WC, kültéri medence található. Közös pihenő, mesterséges tavacskával, pihenőágyakkal.

Gyógykezelések: 

A kezelések gyógymasszázsból, gyógynövényes fürdőkből, jógából, meditációból és orvosi tanácsadásból állnak. A feladat, hogy teljesüljön az cél, amivel a vendég érkezett, legyen az kikapcsolódás, gyógyulás, méregtelenítés, vagy fogyókúra. A gyógynövényekből készült gyógyszereket a szálloda gyógyászati központjában higiénikus és ellenőrzött körülmények között készülnek orvosok felügyeletével. A kezeléseket a hatékonyság növelése érdekében jógával, meditációs ülésekkel, akupunktúrával, Prana és energiagyógyítással egészítik ki.

Érkezéskor a vendéget egy kellemes olajos lábmasszázs és egy gyógynövényes fürdő várja. Érkezéstől függően szakorvosi konzultációra kerül sor, mely során felmérik a vendég fizikai állapotát és meghatározzák az egyéni ajurvédikus gyógyászati tervet.

Távozás előtt a vezető orvos elvégzi a végső vizsgálatokat és az egészséges életvitelhez szükséges javaslatokkal, tanácsollak látja el a vendéget.

Mit hozzunk magunkkal? Javasolt a pamut vagy egyéb természetes anyagú ruhák viselése, mivel a kezelések során méregtelenítés történik, mely fokozza a verejtékezést. Célszerű hajpántot, melegítőruhát magunkkal hozni.

 

Áraink iránt érdeklődjön kollégáinknál elérhetőségeink egyikén.

Infóvonal

Hívjon minket bizalommal:

+36 1 266 9911

lupustravel@lupustravel.hu