Miért éppen Srí Lanka? 10 okunk van rá, hogy ezt az egzotikus országot válassza következő úti céljául.

diversity people culturefestivalayurweda spawildlifeadventurehotelsfoodsshopping

Ha aranyszínű strandokról, lélegzetelállító hullámokról, ködben úszó hegyekről, csoportokban fürdő elefántokról, lopakodó leopárdokról, óriás bálnáról, fenséges múltról, illatos teáról és meleg mosolyról hall, biztos lehet benne, hogy Srí Lankáról van szó.

Ez az indiai-óceáni könnycsepp alakú kis sziget igazán izgalmas és érdekes helyszíne egy jól szervezett utazásnak. Srí Lanka mint úti cél rengeteg élményt kínál a turisták számára, legyen az egy napsütötte tengerparti nyaralás, egy kulturális látnivalókban gazdag körutazás, vadállatok megfigyelése, adrenalin pumpáló extrém sportkaland vagy egy zarándoklat a világ legrégebbi városainak egyikébe.

Srí Lanka egyik titka a mosoly és a vendégszeretet. Kulturális és természeti vonzereje mellett kiemelkedő jelentőséggel bírnak a kulináris különlegességek, az egzotikus gyümölcsök és a kitűnő édességek, valamint az ajurvédikus gyógyászat. Sok különböző kultúrájú ember él békében egymás mellett a szigeten, így az élet Srí Lankán soha nem lehet egyhangú: ünnepségek sora követi egymást egész évben.

Miért éppen Srí Lanka? Mert 10 okunk van rá, hogy ide utazzon: 

  1. változatosság és sokszínűség,
  2. emberek,
  3. kulturális örökség,
  4. fesztiválok egész évben,
  5. egzotikus állat- és növényvilág,
  6. ayurvédikus gyógyászat,
  7. magas színvonalú szállodák,
  8. sportolási lehetőségek,
  9. vásárlás,
  10. egzotikus ételek

 

 

Infóvonal

Hívjon minket bizalommal:

+36 1 266 9911, +36 20 438-9910

lupustravel@lupustravel.hu