Cégeknek

Bemutatkozás

A Lupus-Travel Utazási Iroda 1996 februárja óta működik, több magyar és külföldi partner utazási iroda, nagyvállalat és utazóközönségünk legnagyobb megelégedésére. Irodánk Budapest belvárosában, a Váci utca közvetlen szomszédságában található. Többéves szakmai tapasztalattal rendelkező, kreatív, több nyelven beszélő munkatársaink igyekeznek teljesíteni utasaink, megrendelőink minden kívánságát.

Céges utaztatás

A corporate utaztatás a lehető legnagyobb, legpontosabb odafigyelést és a legkörültekintőbb kiszolgálást kívánja. Irodánk célja, hogy céges ügyfeleink egyedi igényeinek megfelelő ajánlatokat készítsen, testreszabott megoldásokat biztosítson. A gyors, pontos és rugalmas ügyintézés elengedhetetlen az üzleti utaztatásban. A személyes kapcsolattartás során kollégáink átfogó kiszolgálásra törekszenek ügyfeleink igényeinek teljes körű kielégítése érdekében. 

Srí Lanka és a Maldív-szigetek is egyaránt ideális helyszínéül szolgálnak a céges utaknak, incentív csoportoknak. Csapatépítő programok, incentív túrák, exkluzív ajánlatok széles tárházát kínáljuk üzleti partnereink számára.

VIP: prémium szolgáltatások - exkluzív kínálat - luxus utazás

Szeretne exkluzív szolgáltatásokat igénybe venni? Szeretne az átlagosnál magasabb színvonalon utazni, nyaralni? Szeretné, ha úgy érezné magát nyaralása alatt, mint egy herceg vagy hercegnő? Nálunk mindez megvalósulhat, ha igénybe veszi VIP szolgáltatásainkat, melyek kimagasló színvonalat biztosítanak Önnek utazása, nyaralása alatt.

Infóvonal

Hívjon minket bizalommal:

+36 1 266 9911, +36 20 438-9910

lupustravel@lupustravel.hu