A Maldív-szigetekre beutazó magyar állampolgároknak vízummal kell rendelkezniük.
Az útlevélnek a belépéstől számított 6 hónapig kell érvényesnek lennie és legalább 2 üres oldalt kell tartalmaznia, ahova a vízum kerülhet. 
 
 
A belépéskor igényelhető a legfeljebb 30 napos tartózkodásra szóló turista vízum, feltéve, hogy a kérelmező rendelkezik a tovább-, vagy visszaútra szóló repülőjeggyel, szállodai szobafoglalással, valamint napi 150 USD-nyi anyagi fedezettel a megélhetése költségeinek fedezésére.

A max. 30 napos tartózkodásra szóló vízum paramétereinek meghatározása (a vízumban foglalt tartózkodási idő engedélyezése) a beléptetést engedélyező bevándorlásügyi hatóság képviselőjének diszkrecionális jogköre, vagyis a 30 napos tartózkodás csak lehetőség.
A helyben kiállított vízum érvényességi ideje legfeljebb 30 nap, ami a Maldív-szigeteken való tartózkodás során meghosszabbítható.

forrás: Magyar Külügyminisztérium, Konzuli szolgálat, 2018. aug. 20.

Infóvonal

Hívjon minket bizalommal:

+36 1 266 9911

lupustravel@lupustravel.hu