Srí Lanka igen közkedvelt a nyugati turisták körében. Több mint 2000 éves műemlékei, templomai, őserdői, nemzeti parkjai, gazdag állatvilága, sárga homokos tengerpartja egzotikus utazásra csábítja az utazót. Srí Lankán egy ma még szinte érintetlen kultúra várja az odalátogatót. Látnivalókban gazdag körutazásokat és felejthetetlen óceánparti üdülést kínálunk az utazóknak, angolul beszélő sofőr-idegenvezetővel, akár már 2 főtől.

Körútjainkon vendégeink maximális kényelemben részesülnek irodánk által személyesen kiválasztott jó minőségű, magas kategóriájú szállodákban. Az étkezések majdnem minden esetben büféjellegűek. A körutak egész évben, bármely időpontban indulnak, minimum létszám megkötés nélkül, magyar, angol, német, orosz, francia vagy spanyol idegenvezetéssel (foglalásnál kell egyeztetni), légkondicionált személygépkocsival, minivannel vagy busszal. A programokban szereplő szállodákban vendégeink mindig légkondicionált szobákban vannak elhelyezve, kivéve Nuwara Eliya (2000 méter), ahol az éghajlat ezt nem kívánja meg. Körutazásainkat az önök igénye szerint személyre szabjuk.

Utasaink a körutazást meghosszabbíthatják óceánparti üdüléssel Srí Lankán, a Maldív-szigeteken vagy Indiában.

A klíma egész évben alkalmas a tengerparti üdülésre. A téli időszakban a nyugati és a déli oldalt javasoljuk, a nyári időszakban a sziget keleti oldalán van száraz évszak.

FONTOS!

  • Felhívjuk az utazók figyelmét, hogy a külföldieknek be kell tartaniuk a Srí Lanka-i szabályokat és rendelkezéseket, ezek megsértése börtönbüntetést vonhat maga után. Néhány ezek közül: a katonai, kormányzati építmények környékén tilos a fényképezés. Azonos neművel folytatott szexuális kapcsolat jogszabályba ütközik. Buddhista templomokba fedett fővel, sortban, miniszoknyában, ujjatlan pólóban tilos a belépés, a cipőt belépés előtt le kell venni. Buddha szoborral fényképezkedni tiszteletlenség, ami könnyen kivívhatja a helyiek erős, akár tettlegességig is fajuló nemtetszését.
  • A kábítószerrel való visszaélés minden formáját, így a birtoklást is szigorúan büntetik, akár egészen kis mennyiségek birtoklásáért is börtönbüntetés járhat.
  • A nudizmus és a monokini viselése nem javasolt, sértheti a helyieket.

 

Infóvonal

Hívjon minket bizalommal:

+36 1 266 9911, +36 20 438-9910

lupustravel@lupustravel.hu